phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

  • Hjem
  • Arbeidspraksis i skjermet virksomhet (APS)

APS

"FunkWeb er det beste stedet jeg kunne havna! Å få komme dit og få lov til å jobbe med og utvikle mine interessefelt var avgjørende for der jeg er nå. Jeg er supertakknemlig for at FunkWeb eksisterer og kjempeglad for at det fantes en mulighet for meg å få utfolda meg." - Deltaker i APS

Arbeidspraksis i skjermet virksomhet er for deg som har behov for å avklare din arbeidsevne og som trenger bistand til å finne en jobb.

Målet med arbeidspraksis hos FunkWeb

Arbeidspraksis er et arbeidsrettet tiltak for deg som har behov for å prøve hvor mye du kan jobbe og hva du kan jobbe med. Målsettingen med tiltaket er å styrke dine muligheter til å skaffe arbeid. Det er fokus på at du raskt får prøve deg i en ordinær jobb.

Hva består en APS-hverdag av?

I FunkWeb legger vi til rette for at du skal få oppgaver og erfaring som avklarer hva du kan jobbe med og som sørger for å bygge kompetanse som det er behov for i arbeidslivet.

Vi er fleksible og opptatt av at arbeidsoppgavene skal tilpasses deg og din kompetanse. Vi sørger for en balanse mellom oppgaver du mestrer, samtidig som du får muligheten til å få oppgaver som du kan strekke deg mot og dermed utvikle din kompetanse. Vi legger stor vekt på å følge en ordinær bedrifts praksis og legger til rette for at deltakerne deltar på samme vilkår som vanlige arbeidstakere. Der det er mulig, er deltakeren en del av FunkWebs produksjon og får dermed muligheten til å jobbe med prosjekter for våre kunder. 

I løpet av tiltaksperioden vil du også få kartlagt din kompetanse og arbeidsevne gjennom arbeidstrening og opplæring. Du vil delta i karriereveiledning og og du kan få bistand til å finne egnet arbeid/praksisplass. Om nødvendig, hjelper vi til i forhandlinger med arbeidsgiver om eventuelt lønnstilskudd og betingelser.

 

Arbeidsområder i APS

  • Webteknologi: du får erfaring med å lage nettsider i blant annet Wordpress og Joomla, nettmarkedsføring/SEO, analytics, Adwords m.m.
  • IT-support: du får erfaring i drift og support
  • 360-fotografering: 360-graders produktfoto
  • Merkantile oppgaver: du lærer kontor- og administrasjonsoppgaver

Varighet

Du kan delta på tiltaket i inntil ett år, med mulighet for forlengelse i ytterligere ett år.

Hvem kan delta?

Tiltakene er beregnet på deg som har havnet utenfor arbeidslivet, eller har vanskelig for å beholde jobb på grunn av nedsatt arbeidskapasitet eller sykdom og derfor trenger tett oppfølging for å komme i og beholde en jobb. .

Hvordan søke seg til oss?

Alle innsøkninger går via NAV. Ta kontakt med en karriereveileder eller ditt lokale NAV kontor for å finne ut av om du kan søke på våre tiltak.

Stempel på ark
Equass logo

FunkWeb er sertifisert i EQUASS. Dette betyr at vi tilfredsstiller alle de internasjonale og nasjonale krav som stilles til oss som leverandør av velferdstjenester opp mot offentlig sektor.

Slider
Sykler Oslo
Image is not available

"Suksess for alle"-dag

Sett av én dag til å gi flere sjansen i arbeidslivet!

Slider
Blå bakgrunnsdekpr
Blå kontakt oss knapp

Vi er stolte av å kunne presentere noen av våre kunder og samarbeidspartnere som er med på å ta et ansvar for et varmere og mer inkluderende arbeidsliv

Image is not available

Våre kunder og samarbeidspartnere

Loggo Aller gruppen
Logo finn.no
Logo Technogarden
Logo Sykehuspartner
Logo Glasspaper
Logo Jysk
Logo Deloitte
Logo pensjonistpartiet
Logo Lefdal
Logo KLP
Logo Europris
Logo Kiwi
Slider
En gate i oslo

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på FacebookFølg oss på Facebook
Følg oss på FacebookFølg oss på Facebook
Følg oss på FacebookFølg oss på Facebook
Arrow
Arrow
Slider

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
info@funkweb.no

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00