phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Amelie Wildhagen

Bilde Sissel

Jobbspesialist/HR-rådgiver

Ansvarsområde: Karriereveiledning, arbeidsinkludering, praksisplasser rekruttering, kontakt med næringslivet og offentlige instanser.
Telefon: 98405298
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Amelie har en bachelor og en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi med fordypning i blant annet motivasjonspsykologi, konflikthåndtering fra Universitetet i Bergen. I FunkWeb jobber Amelie med innenfor tiltaket oppfølging og hjelper dem som har havnet utenfor arbeidslivet med få og beholde en jobb. Amelie har tidligere erfaring som HR - konsulent der hun jobbet mye med rekruttering, bemanning, sykefraværsoppfølging, lederstøtte, konflikthåndtering og generell HR.Sissel har bred erfaring fra næringslivet, blant annet som hotellvert, konsulent, veileder, prosjektleder, rekrutterer, coach og markedsfører/selger.

Hun er en god relasjonsbygger/nettverksbygger, har stor tro på de menneskelige verdier, at det er en plass for alle, men at vi noen ganger må gå noen ekstra runder. Har høy integritet og er opptatt av å være et godt verktøy for deltagere, og jobber alltid for et godt resultat og gode løsninger basert på de mål og ønsker som kartlegges for hver og en.

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00