phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

  • Hjem

Hosting og IT drift

itdriftFunkWeb har en egen avdeling som håndterer alle typer driftsoppgaver. Vi har også deltakere på tiltak som kan bistå med enklere IT-oppgaver som f.eks. installasjon og konfigurering av PC'er i nettverk. 

Vi tar oppdrag innen service og driftsoppgaver

Vi kan hjelpe deg med akutte dataproblemer og oppsett og drift av nettverk. Vi tilbyr driftsavtaler og kan ta totalansvar for IT systemer.

Hvorfor velge FunkWeb?

Vi er en leverandør med lave kostnader og lave timepriser. Vi tilbyr tilpassede løsninger som du kan vokse med. Vi møter raskt opp og det er mulig å få tak i oss. Våre teknikere har lang erfaring og oppdaterte kunnskaper om Microsoft driftsmiljø. Våre ansatte er sertifiserte av Microsoft.

Test oss: Gratis gjennomgang av server, antivirus, backup og sikkerhet.

Vi kan ta en gjennomgang av dine systemer og gi deg en gratis statusrapport. Du får en grundig vurdering av datasystemer og forslag til eventuelle forbedringer. Vi gjør dette uten kostnader for deg men håper selvsagt å få til et samarbeid.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med!

Hosting og webhotel

Vi tilbyr hosting med driftsavtale til våre webkunder. FunkWeb tilbyr kunder muligheten til å lagre elektroniske data på sine servere som gir andre tilgang til denne informasjonen via internett. I tillegg får kunden muligheten til å sende e-post via internett og FunkWeb sine systemer. Denne avtalen inkluderer drift av server, sikkerhetsoppgraderinger for server og Joomla, vedlikehold og backup.

Driftsavtale

Vi benytter systemer som er spesielt tilpasset for websider laget i Joomla eller WordPress. Våre servere er alltid oppgradert og oppdatert med tanke på den teknologien som disse moderne publiseringsverktøyene krever. Hos oss vil du ikke få problemer med at det er noen biblioteker som ikke støttes eller at det er noen databasesystemer som mangler. 

PS. Vi tilbyr IKKE webhotel til kunder som ikke har laget eller videreutviklet sidene hos oss  - eller har avtale om Joomla-support.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Slider

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00