phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Webhotel med driftsavtale

DriftsavtaleVi tilbyr hosting med driftsavtale til våre webkunder. FunkWeb tilbyr kunder muligheten til å lagre elektroniske data på sine servere som gir andre tilgang til denne informasjonen via internett. I tillegg får kunden muligheten til å sende e-post via internett og FunkWeb sine systemer. Denne avtalen inkluderer drift av server, sikkerhetsoppgraderinger for server og Joomla, vedlikehold og backup.

Driftsavtale

Vi benytter systemer som er spesielt tilpasset for websider laget i Joomla eller WordPress. Våre servere er alltid oppgradert og oppdatert med tanke på den teknologien som disse moderne publiseringsverktøyene krever. Hos oss vil du ikke få problemer med at det er noen biblioteker som ikke støttes eller at det er noen databasesystemer som mangler. 

PS. Vi tilbyr IKKE webhotel til kunder som ikke har laget eller videreutviklet sidene hos oss  - eller har avtale om Joomla-support.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Blå bakgrunn med logo bufdir

Maria Dahl

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang. Prisen var svært rimelig, uten at det gikk ut over kvaliteten. Vi er svært fornøyde med prosessen, og brukerne våre gir gode tilbakemeldinger på resultatet. Det er ingen tvil om at vi kan anbefale FunkWeb på det varmeste!

Anførselstegn
Anførselstegn
Slider

En gate i oslo

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Slider

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00