phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Omstilling og nedbemanning

Trenger dere støtte og rådgivning i en omstilling- eller nedbemanningsprosess? Vi kan vi bistå med karriereveiledning, outplacement og oppfølging av medarbeidere som blir berørt.

Vi gjennomfører karriereveiledning for den enkelte medarbeider, eller tilrettelegger kurs for grupper. Vi kan også sette sammen individuelle løsninger tilpasset deres behov. Målet er at medarbeideren ser sine muligheter, og får støtte i prosessen med å finne seg ny jobb. Omstillingen kan også tilrettelegges for langtidssykemeldte.

I en omstillingsprosess er det viktig at hver enkelt medarbeider får en gjennomgang av sin situasjon. I samarbeid med en HR-rådgiver identifiserer hver enkelt de områdene som er viktige å jobbe med for å nå sitt mål. Dette kan være motivasjon, avklaring av kompetanse, å se muligheter på arbeidsmarkedet eller å gjennomføre søknadsprosess. Vi ser på det hele mennesket, og kan også bistå med coaching på helsemessige utfordringer, økonomi eller andre hindringer.

Rådgivning under omstilling og nedbemanning

Én av våre styrker er at vi har lang erfaring med å jobbe med mennesker som trenger veiledning ut over selve jobbsøkerprosessen.

Tema i rådgivningen kan være:

  • Forståelse for hvordan du setter mål, og hva som skal til for å nå dem
  • Bevisstgjøring av dine styrker og dine forbedringsområder 
  • Karriereplanlegging og gjennomgang av karrieremuligheter
  • Skape forståelse for arbeidsmarkedet i dag, både det skjulte og det åpne
  • Oppsett av profesjonell CV og utforming av søknadsbrev
  • Bruk av sosiale medier i jobbsøkersammenheng
  • Kommunikasjon med arbeidsgivere og egenpresentasjon
  • Bruk av nettverk og relasjoner
  • Intervjutrening

Vi vil støtte leder med å lage en plan for omstillingsprosess, og vi kan også gi juridiske råd. Vårt mål er å støtte hver enkelt, slik at de opplever omstillingen som respektfull, samtidig som bedriften opprettholder et godt omdømme.

Kurset/veiledningen utføres av våre erfarne HR-rådgivere med lang erfaring fra kommunikasjon, karriererådgivning, medarbeider- og organisasjonsutvikling, coaching og rekruttering i næringslivet og det offentlige. 

Ta kontakt med én av våre HR-rådgivere for en uforpliktende samtale!

 

 

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00