phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Slik hjelper vi deg til jobb

"Da jeg skulle skifte jobb var det en utfordring i seg selv å finne ut av hva jeg ønsket å jobbe med. Trine-Lise ga meg verktøy å bruke i den prosessen. Hun ga meg aha-opplevelser og stilte de riktige spørsmålene og hjalp meg i prosessen for å finne en ny jobb. Trine-Lise er dyktig, troverdig og flink til å se mennesket hun skal hjelpe. Hun følger opp, er tilgjengelig og er genuint interessert i å påse at man finner sin egen vei." - Monika Spersøy Ruth, Leveransekoordinator Arbeidsflate i Sykehuspartner

I karriereveiledningen har vi fokus på hele mennesket. Vi jobber metodisk og systematisk samtidig som vi er opptatt av å tilpasse veiledningen dine behov. Du får dermed de beste forutsetningene for å bli bevisst dine kunnskaper, evner, kompetanser og personlige egenskaper, og innsikt i hvordan du kan bruke dette i jakten på drømmejobben! 

All veiledning foregår som et samarbeid mellom deg og karriereveileder. Deg og dine muligheter finner vi fram til i samtaler og gjennom praktiske og relevante aktiviteter. Når du føler at vi har god oversikt over dine behov, muligheter og eventuelle hindre, lager vi en plan for hvordan du skal nå dine karrieremål. Vi har en pragmatisk tilnærming og du får bistand til å lete etter stillinger, utføre stillingsanalyser, skrive søknadsbrev og spisse CV til aktulle stillinger som du søker på. 

Veilederne i FunkWeb har lang erfaring fra HR, kommunikasjon, coaching, rekruttering, omstilling og nettverksbygging i både offentlig og privat næringsliv. Vi har også lang erfaring med å jobbe med mennesker i omstilling.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om deg og dine muligheter.

Din karriere er viktig og unik - vi hjelper deg på veien!

 

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00