phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Suksesshistorier

“Lønnen er bare en bonus - gevinsten er å ha kommet til riktig sted”

“Lønnen er bare en bonus - gevinsten er å ha kommet til riktig sted”

Etter mange år med mye jobbing og høyt aktivitetsnivå, fikk Kjell Odin hjerteinfarkt. I forbindelse med dette fikk han også diagnosen Aspergers syndrom. Dette krevde omlegging av både livsstil og karriere. 


Knut Erik Aas, Daglig leder ved Sagene Torshov Seniorsenter:

"Vi har samarbeidet med FunkWeb i over to år og har gode erfaringer, både med praksisdeltakerne som har blitt utplassert og oppfølgingen fra tilrettelegger".


Rolf Nævra, Daglig leder, Technogarden Magellan AS:

"Technogarden Magellan AS setter stor pris på samarbeidet med Funkweb. Vi har mottatt gode kandidater fra Funkweb, både kandidater som har gjort en verdifull innsats hos oss, og også kandidater vi har kunnet anbefale videre til våre oppdragsgivere. Funkweb er flinke til å kartlegge kandidatenes kompetanse, koble de til riktige roller og stilinger og veilede de i møte med nye arbeidsgivere og muligheter. Samtidig ivaretar de oss som arbeidsgiver og samarbeidspartner på en meget god måte."


Heidi Hovland Bergfald, Generalsekretær i Veteranforbundet SIOPS:

"Flere dyktige Funkweb-kandidater har bidratt med verdifullt arbeid innen IT, nettsider og merkantile oppgaver i Veteranforbundet SIOPS. Det er veldig fint å få bidra til å gi mennesker som står utenfor arbeidslivet en sjanse, i tillegg til at de får verdifull arbeidserfaring. Samtidig er det også nyttig for oss å få utført arbeidsoppgaver som vi har behov for i vår organisasjon. Hovedingrediensen i suksessoppskriften er Funkwebs tydelige ekspertise på et velfungerende trekantsamarbeid: arbeidstaker-arbeidsgiver-tilrettelegger.”


Vibeke Christiansen, Aller Media AS:

”Aller Media AS er et av Norges eldste og mest tradisjonsrike forlag. Vi er opptatt av å ta samfunnsansvar og har gjennom vårt samarbeid med Funkweb hatt anledning til å være en arbeidspraksisbedrift. For oss har dette vært en positiv opplevelse. Funkweb tar den formelle biten med skjemaer og oppfølging av den enkelte og er svært profesjonelle. Aller Media AS tar praksisbiten og den daglige jobbtreningen. Det å være arbeidspraksisbedrift har gjort noe med oss. Vi ser at vi kan bidra og kandidatene har vært både motiverte og interesserte. Det at Funkweb kjenner kandidatene gjør at vi har klart å optimalisere mulighetene for å få rett person på rett plass. Aller Media er glade for å kunne bidra i prosessen med å få mennesker med ulike utfordringer inn i jobbmarkedet og ser at dette er noe vi vil fortsette med i tiden fremover."


Marthe Slaatsveen, Produktsjef i FINN.no

"Vi har hatt en utvikler fra FunkWeb på praksisplass hos oss på FINN.no siden mars 2015. Han er en engasjert og god utvikler, som raskt ble en naturlig del av teamet og gjengen. Samarbeidet med FunkWeb fungerer utmerket, og er på ingen måte tidkrevende for oss å følge opp. Jeg opplever at vi har en åpen tone, hvor alle er interessert i at praksisplassen skal fungere for begge parter. Det er givende å følge den faglige og personlige utviklingen til kandidaten, og vite at vi er med å hjelpe et menneske tilbake til arbeidslivet. Jeg kan varmt anbefale Praksisordningen til andre selskaper."

En gate i oslo
Side 1 følg oss

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00