phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Tamilini Sivalingam

hans Cut7

Jobbspesialist

Ansvarsområde: HR-rådgiver/inkluderingsspesialist
Mobil: 981 16 886
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Løsningsorientert - empatisk – engasjert 

Bred erfaring fra det å jobbe med karriereveiledning, individuell rådgivning av kandidater, og markedsarbeid i oppfølgingstiltak. I tillegg har lang erfaring som flerkulturelle prosjektleder og kulturskole pedagog. Sertifisert som Transition Coach (European Mentoring & Coaching Council)

Kulturskole Pedagog - holdt kurs, foredrag, undervisning koreografi og presentasjoner. Jobbet i Kripos med forskjellige saksbehandlingsoppgaver som dom føringer, dokumentkontroll, forelegg, nasjonale strafferegister og administrative oppgaver. 

Ledererfaring fra restaurant med personal- og budsjettansvar. 

Har evne til å ha fokus på det positive i situasjoner, samt bruke lite energi på det negative. Hun kommer lett i kontakt med mennesker, og føler at hun oppnår god kontakt og en høy grad av gjensidig tillit. God på planlegging, analysering, gjennomføring og kvalitetssikring. Hun blir ofte omtalt som en god lytter, og vi opplever at folk får god hjelp i samtale med henne. En løsningsorientert person som liker å se resultater. Hun er driftig og mottoet hennes er: «Alt er mulig!»

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00